• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

Samen naar school vanaf 8 juni 2020

Samen naar school vanaf 8 juni 2020

Vanaf maandag 8 juni mogen alle kinderen van onze school weer tegelijk naar school en vervalt de groepsindeling A en B.

De richtlijnen zoals die er nu zijn, zullen gehandhaafd blijven. Nog even alles op een rijtje en het nieuwe protocol.

We vertrouwen erop dat ouders en kinderen zich houden aan de gestelde richtlijnen en de wijze waarop wij dit samen gaan doen, respecteren.

Bij binnenkomst in het lokaal desinfecteren de kinderen hun handen met desinfecterende gel - 'virusvrij'. De school wordt tweemaal per dag goed en hygiënisch schoongemaakt. Trakteren als je jarig bent geweest of jarig bent, doen we voorlopig niet. De koelkasten zijn niet in gebruik.

Tussen de leerkracht en het kind moet zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand bewaard worden. Tussen de leerkrachten moet 1,5 meter afstand bewaard worden. 

Naar/Van school en naar de klas
Ouders nemen afscheid bij het hek en je kind loopt zelfstandig naar de desbetreffende ingang van de klas. Ouders komen dus niet op het schoolplein. De voordeur is dicht en de garderobe wordt niet gebruikt. 

Groep 1-2
Kinderen van groep 1-2 gaan via hun eigen ingang hun klas binnen en gaan hier ook door naar buiten. Ze kunnen gebruik maken van hun eigen kapstok en hun eigen wc. 

Groep 3-4-5
Kinderen van groep 3-4-5 gaan via de ingang van het speellokaal naar hun klas en gaan hier ook weer door naar buiten. Ze kunnen gebruik maken van de wc in het speellokaal. De jassen en tassen (met fruit en lunch) gaan mee het lokaal in. 

Groep 6-7-8
Kinderen van groep 6-7-8 gaan via de ingang van hun eigen lokaal naar binnen en gaan hier ook door naar buiten. De jassen en tassen (met fruit en lunch) gaan mee het lokaal in. De kinderen gebruiken de wc achter de koelkast. 

Voor het Protocol Volledig Openen Basisonderwijs, klik hier.

<< terug naar overzicht
Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl