• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

Richtlijnen Corona en Beslisbomen

Richtlijnen Corona en Beslisbomen

De richtlijnen zoals die er zijn, zullen gehandhaafd blijven.

Neem bij gezondheidsklachten geen risico en houd bij twijfel je kind(eren) thuis. We hebben een beslisboom voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar die je zou je helpen bij het maken van de keuze wel/niet naar school. Klik op de leeftijdscategorie voor de beslisboom.

Richtlijnen in verband met Corona:

Bij binnenkomst in het lokaal desinfecteren de kinderen hun handen met desinfecterende gel - 'virusvrij'. 

Trakteren als je jarig bent geweest of jarig bent, mag weer! Echter alleen in de winkel verpakte traktaties zijn toegestaan. 

Tussen de leerkracht en het kind moet zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand bewaard worden. Tussen de leerkrachten moet 1,5 meter afstand bewaard worden. 

Naar/Van school en naar de klas
Ouders nemen afscheid bij het hek en je kind loopt zelfstandig naar de desbetreffende ingang van de klas. Ouders komen dus niet op het schoolplein. De voordeur is dicht en de garderobe wordt niet gebruikt. 

Groep 1-2
Kinderen van groep 1-2 gaan via hun eigen ingang hun klas binnen en gaan hier ook door naar buiten. Juf Algretha of juf Nellie zal de kinderen tegemoetkomen bij het hek. Ze kunnen gebruik maken van hun eigen kapstok en hun eigen wc. 

Groep 3-4
Kinderen van groep 3-4 gaan via de buitendeur van hun eigen lokaal* naar binnen en gaan hier ook door naar buiten. De jassen en tassen (met fruit en lunch) gaan mee het lokaal in. Ze kunnen gebruik maken van de wc in het speellokaal.

Groep 5-6
Kinderen van groep 5-6 gaan via de ingang van het speellokaal naar hun klas en gaan hier ook weer door naar buiten. De jassen en tassen (met fruit en lunch) gaan mee het lokaal in. De kinderen gebruiken de wc achter de koelkast. 

Groep 7-8
Kinderen van groep 7-8 gaan via de ingang van hun eigen lokaal naar binnen en gaan hier ook door naar buiten. De jassen en tassen (met fruit en lunch) gaan mee het lokaal in. De kinderen gebruiken de wc achter de koelkast. 

Voor het Protocol Volledig Openen Basisonderwijs, klik hier.

* het lokaal van groep 3-4 bevindt zich tussen de bibliotheek en het lokaal van groep 7-8 in.

<< terug naar overzicht
Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl