• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

We gaan weer naar school!

We gaan weer naar school!

Vanaf maandag 11 mei mogen alle kinderen van de Bonifatius weer naar school. Via social schools zijn alle details en de groepsverdeling met je gedeeld. In dit nieuwsbericht zetten we de belangrijkste punten nog even op een rijtje:

We vertrouwen erop dat ouders en kinderen zich houden aan de gestelde richtlijnen en de wijze waarop wij dit samen gaan doen, respecteren.

Alle groepen (1 t/m 8) zijn zo efficiënt mogelijk gesplitst in groep A en B; vanwege de privacy is de groepsverdeling te zien in het bericht van Gosse d.d. 25 april in social schools.

Groep A komt op maandag, woensdag en om de week op vrijdag naar school en werkt in de tussenliggende dagen thuis; groep B komt op dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag naar school en ook zij werken in tussenliggende dagen thuis. Dit is zichtbaar gemaakt in de agenda van social schools en in de agenda hier op de website.

Om samen de draad weer goed op te pakken, zullen we kijken hoe de leerontwikkeling is geweest gedurende de sluiting van de school en ondersteunen wij de kinderen waar nodig. 

Bij binnenkomst in het lokaal desinfecteren de kinderen hun handen met desinfecterende gel. De school wordt tweemaal per dag goed en hygiënisch schoongemaakt.

Naar/Van school en naar de klas
Ouders nemen afscheid bij het hek en je kind loopt zelfstandig naar de desbetreffende ingang van de klas. Ouders komen dus niet op het schoolplein. De voordeur is dicht en de garderobe wordt niet gebruikt. 

Groep 1-2
Kinderen van groep 1-2 gaan via hun eigen ingang hun klas binnen en gaan hier ook door naar buiten. Ze kunnen gebruik maken van hun eigen kapstok en hun eigen wc. De tafels staan zo ruim opgesteld dat er fysieke afstand is tussen het kind en de leerkracht, en tussen de kinderen onderling. 

Groep 3-4-5
Kinderen van groep 3-4-5 gaan via de ingang van het speellokaal naar hun klas en gaan hier ook weer door naar buiten. Ze kunnen gebruik maken van de wc in het speellokaal. De jassen en tassen (met lesmateriaal en eten/drinken) gaan mee het lokaal binnen. De tafels staan zo ruim opgesteld dat er fysieke afstand is tussen het kind en leerkracht, en tussen de kinderen onderling. De kinderen werken met de spullen waarmee ze ook thuis werken. Vergeet deze dus niet voor een schooldag mee te geven.

Groep 6-7-8
Kinderen van groep 6-7-8 gaan via de ingang van hun eigen lokaal naar binnen en gaan hier ook door naar buiten. De jassen en tassen (met lesmateriaal en eten/drinken) gaan mee het lokaal binnen. De kinderen gebruiken de wc achter de koelkast. De tafels staan zo ruim opgesteld dat er fysieke afstand is tussen het kind en leerkracht, en tussen de kinderen onderling. De kinderen werken met de spullen waarmee ze ook thuis werken. Vergeet deze dus niet voor een schooldag mee te geven. 

Voor het Protocol opstart basisonderwijs, klik hier.
 

Dag Datum Groep A Groep B
Ma 11 mei     X  
Di 12 mei       X
Woe 13 mei     X  
Do 14 mei       X
Vrij 15 mei       X
       
Ma 18 mei     X  
Di 19 mei       X
Woe 20 mei     X  
       
Ma 25 mei     X  
Di 26 mei       X
Woe 27 mei     X  
Do 28 mei       X
Vrij 29 mei     X  

<< terug naar overzicht
Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl