• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

Coronavirus - NOODopvang vanaf 23 maart

Coronavirus - NOODopvang vanaf 23 maart

Wij volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwgezet en indien nodig laten wij ons adviseren door de GGD Fryslân. Wij willen je verzoeken om de landelijk gestelde maatregelen uit te voeren, om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken.

Vanuit de overheid en het RIVM is op zondag 15 maart besloten om alle scholen vanaf 16 maart tot 6 april aanstaande te sluiten en over te gaan op thuisonderwijs.

Samen met andere basisscholen en in samenwerking met Stichting Kinderopvang Friesland in deze regio hebben wij de handen ineen geslagen en is er voor de kinderen van ouders/verzorgers die beiden in vitale en cruciale beroepen werken, een NOODopvang ingericht.

De NOODopvang bevindt zich in CBS De Twine, Wilhelminastraat 3 te IJlst en is geopend van 07.00-18.00 uur. Onze voorkeur gaat nog steeds uit naar het eerst zelf op zoek gaan naar opvang. Echter, als je er zelf alles aan hebt gedaan om opvang te regelen, maar dit gewoonweg niet lukt én jullie werken in één van deze cruciale beroepen, dan kunt je je hier per e-mail aanmelden voor deze opvang. Wil je duidelijk aangeven om welke dagen/dagdelen dit gaat? Alvast bedankt.

NB.
Uiteraard geld nog steeds dat je kinderen welkom zijn mits zij geen klachten hebben van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts (meer dan 38 graden). Mocht een kind klachten krijgen tijdens de opvang, dan zal de pedagogisch medewerker contact met je opnemen met het verzoek je kind op te komen halen.

Klik hier voor de informatiebrief die ook per Social Schools gedeeld is.
 
Verdere belangrijke informatie

  • Bij een vermoeden van een Corona-besmetting adviseren wij je contact op te nemen met je huisarts en/of de GGD Fryslân (088-2299222)
  • Zorg dat je kinderen en jijzelf regelmatig de handen wassen met water en zeep, en afdrogen met een papieren doek
  • Leer je kinderen dat ze hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
  • Bij twijfel over de gezondheid van je kind of andere naasten, kun je naast het raadplegen van de deskundigen ook terecht op de website van het RIVM of contact met hen zoeken: 0800-1351. De RIVM heeft een speciale link over het Coronavirus

<< terug naar overzicht
Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl