• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

NELLIE RIJPMA

Nellie Rijpma

Mijn naam is Nellie Jansen-Rijpma. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man Peter en onze twee zonen Hylke en Rynk in Boazum. 

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en creatief bezig zijn zoals haken en naaien. Ook gezellig met familie en vrienden zitten, doe ik graag. 

Als ze mij vroeger de vraag stelden: “Wat wil je later worden?”, antwoordde ik altijd met: “Juffrouw!”. Ik was dan ook vastberaden en heb eerst de opleiding onderwijsassistent gedaan. Daarna ben ik door naar de PABO gegaan. Toen ik mijn diploma haalde, was er geen lerarentekort. Ik heb dan ook eerst met veel plezier als gastouder gewerkt. 

Vanaf februari 2020 ben ik juf van groep 1 en 2. Hoewel het een aparte periode was in verband met de Corona heb ik dit als heel positief ervaren. Ik ben dan ook blij dat ik het komende schooljaar weer te vinden ben in groep 1 en 2 op de Bonifatiusschool. 

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt op school en zich hierdoor optimaal kan ontwikkelen. Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen. 

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl