• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

NELLIE RIJPMA

Nellie Rijpma

Mijn naam is Nellie Jansen-Rijpma. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man Peter en onze twee zonen Hylke en Rynk in Boazum. Momenteel werk ik als gastouder, maar na vijf jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Als ze mij vroeger de vraag stelden: “Wat wil je later worden?”, antwoordde ik altijd met: “Juffrouw!”. Ik was dan ook vastberaden en heb eerst de opleiding onderwijsassistent gedaan. Daarna ben ik door naar de PABO gegaan. Bijna zes jaar geleden heb ik mijn diploma gehaald, maar op dat moment was er geen lerarentekort. Wel was er vraag naar gastouders in ons dorp.

In 2015 is Hylke geboren en hoe fijn is het om dan lekker thuis als gastouder te werken. In 2017 kwam Rynk erbij.
 
In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en creatief bezig zijn zoals haken en naaien. Ook gezellig met familie en vrienden zitten, doe ik graag. Vorig schooljaar mocht ik een paar keer invallen op de school van mijn zoontje en daardoor ging ik wel nadenken over wat ik nu precies wilde. Toen kwam ik de vacature in 
Woudsend tegen en dacht ‘dit is mijn kans’. Het lijkt mij heel erg leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan op de Bonifatiusschool.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt op school en zich hierdoor optimaal kan ontwikkelen. Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen. 

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten. Hebben jullie vragen, wil je iets weten of gewoon even gedag zeggen? Vanaf februari 2020 ben ik op woensdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 1-2. Voor nu wens ik jullie fijne feestdagen en een gelukkig, liefdevol en gezond nieuw jaar.

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl