• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

ROB VAN RUITEN

Rob van Ruiten

Ik ben geboren in Den Haag, maar woon al meer dan 40 jaar in Friesland. Eerst in Leeuwarden maar nu al heel lang in Sneek

Ik kwam naar Friesland omdat mijn vrouw hier, in Heerenveen, is geboren en weer terug wilde en omdat ik in Leeuwarden een baan kon krijgen in het voortgezet onderwijs.

We hebben twee kinderen en zes kleinkinderen.

Na mijn pensionering ben ik gaan doen wat ik het allerleukst vind  namelijk in gesprek gaan met jonge kinderen op basisscholen.

Ik geef eenmaal per week filosofie aan groep 6, 7 en 8. De groep van Annie van Laar.

Wat een geweldig leuke kinderen zijn dit. Ik geniet elke woensdag weer enorm van hun enthousiasme en spontaniteit. Ze zijn open en respectvol naar mij en elkaar.

De Bonifatiusschool in Woudsend voelt als een warm bad. De samenwerking met Annie en Gosse is uitermate prettig en het contact met de rest van het personeel is ook prima.

Als tijdens het regelmatig terugkerende complimenten rondje een kind zegt: “Ik vind dat meester Rob het heel leuk doet en dat je elke keer weer een leuke les bedenkt”, kan ik bijna niet wachten tot het weer woensdag is.

Het zit wel goed in Woudsend.

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl