• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

LIZE POTIJK

Lize Potijk

Ik woon samen met mijn vriend Reinder in een prachtig, knus en oud huisje in St. Nyk. Eén van mijn grootste hobby’s is paardrijden. Naast het werk probeer ik toch wel vijf keer per week op de rug van mijn paard te klimmen. Ik train fanatiek maar vind het ook heerlijk om een buiten- of bosrit te maken. Ook ben ik dol op gezelligheid met vrienden en familie!
Al van kinds af aan wist ik dat ik later juf wilde worden. Alle credits aan mijn eigen basisschooltijd en de leerkrachten die ik daar bewonderde! In 2012 heb ik mijn PABO-diploma gehaald en na een jaar invalwerk kwam ik terecht op de Bonifatiusschool. Werken in het onderwijs vind ik fantastisch! Het geeft mij veel voldoening om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Ik ben ervan overtuigd dat de leerkracht ertoe doet en dat die het verschil kan maken! Eén van mijn grootste prioriteiten in de klas is het zorgen voor een goed pedagogisch klimaat waarin een kind zich veilig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Wat mij betreft gaat een kind dan met plezier naar school en staat het open voor ontwikkeling.
In 2018 heb ik mijn diploma gehaald voor de Master Educational Needs (speciale onderwijsbehoeften). Voor mij is deze opleiding van grote waarde, ieder kind is uniek en heeft zo zijn eigen behoeften. Door ‘echt’ te kijken naar een kind, doe ik mijn best om mijn onderwijs zoveel mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften en de mogelijkheden van kinderen.

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl