• 'Oog voor elkaar'
  • 'Samenwerken en samen beleven'
  • 'Onderzoekend en ondernemend'
  • 'Vertrouwen in eigen kracht'
  • 'Samen beleefd, zelf gedaan'
  • 'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

'Oog voor elkaar'

'Samenwerken en samen beleven'

'Onderzoekend en ondernemend'

'Vertrouwen in eigen kracht'

'Samen beleefd, zelf gedaan'

'Vrijheid en verantwoordelijkheid'

BIBLIOTHEEK OP SCHOOL

Bibliotheek op School

Elke maandagochtend van 09:00-11:00 uur is de bibliotheek op de Bonifatiusschool geopend. De kinderen van beide basisscholen kunnen hier zonder lidmaatschap tijdens schooltijd boeken lenen én inleveren. NB. Om boeken in andere bibliotheken te lenen, is wél een lidmaatschap vereist.

Voor aanvang van de les mogen de kinderen de boeken die ingeleverd moeten worden, in de blauwe bak links achter de klapdeur in de hal neerleggen. Oók kinderboeken uit andere bibliotheken.

In de klas is de bibliotheek ook vertegenwoordigd. Om de zes weken ontvangen alle klassen 'nieuwe' boeken uit de bibliotheken uit de omgeving om in de klas? te lezen. 

Per kwartaal kijken we of alle boeken netjes ingeleverd zijn. Er bestaan in deze Bibliotheek op School geen boetegelden echter we willen wel alle kinderen de kans geven alle boeken te kunnen lezen. Indien boeken 100 of meer dagen te laat zijn, ontvangen de ouders daar per e-mail een bericht over. Graag zien we de boeken dan zo snel mogelijk terug.

Wensen en voorkeuren kunnen besproken worden. Anouk van Noordenburg runt de bibliotheek, schiet haar dan even aan.

Tot ziens in de bibliotheek!

Bonifatiusschool     Melchior Clantstrjitte 18, 8551 NL Woudsend     t 0514 - 59 15 05     directie@bonifatiuswoudsend.nl